Hemavan Bygg & Rep

din lokala byggpartner

Hemavan Bygg & Rep

din lokala byggpartner

Hemavan Bygg & Rep

din lokala byggpartner

Om oss

 

Företaget grundades år 2001 och har sedan dess producerat fritidshus och villor för såväl företag som privatpersoner. Utöver detta så har vi renoverat och byggt ett stort antal hus både inom Södra Lapplands Fjällen och på andra sidan Norska gränsen.


Vi som driver Hemavans bygg & rep AB är Roger Jonsson och Staffan Mikaelsson. Vi har varit i branschen i över 20 år.

Vi har 6-8 anställda beroende på säsong, det är bland annat snickare, murare och kakelsättare.

 

Vår mångsidighet innebär att vi gärna tar oss an det mesta och leverar alltid gediget hantverk med det lilla extra. Vi välkomnar alla kunder, gamla som nya, både privatpersoner och företag.

 

PolarHouse

 

Vi är återförsäljare åt den finska hustillverkaren, PolarHouse. PolarHouse-husen tillverkas av förnybara råvaror i så hög grad som möjligt. Vi tänker på hållbarhet i produktionen bl.a. genom att förhindra uppkomsten av spillvirke.

 

PolarHouse använder högklassiga råvaror och komponenter samt högklassiga och långlivade material från ansedda samarbetspartners ända fram till inredningslösningarna.

 

Ytterligare en fördel är att alla PolarHouse-hus tillverkas inomhus i fabriken i övervakade förhållanden. Huset utsätts inte i något skede av produktionen för väder och vind på byggplatsen.

 

Läs mer om PolarHouse på deras webbplats

Hemavans Bygg & Rep AB
Per Ers Väg 17
920 66 Hemavan
Roger 070 222 98 60
Staffan 070 223 13 34


© 2024 Hemavans Bygg & Rep AB
Information om cookies